Vlaanderen

Lid worden van tuinpunt biedt vele voordelen:
U bent niet alleen lid van tuinpunt maar eveneens van de grootste tuinclub van Vlaanderen en Nederland: Groei & Bloei.

U ontvangt buiten de tuinpunt nieuwsbrief 10 maal het tijdschrift Groei & Bloei.
U kunt aanloggen op de ledenpagina’s en zo interactief bezig zijn met bloemen en planten.
U kunt deelnemen aan onze exclusieve tuinreizen in binnen- en buitenland.
U hebt gratis toegang tot al de tuinpunt evenementen op Vordenstein.
U hebt eveneens toegang tot de maandelijkse plantenbabbels en ruilbeurzen in de verschillende regio’s.

Via onze website en uw persoonlijke pagina houden we u op de hoogte van uitzonderlijke aanbiedingen, onverwachte tuinbezoeken of lezingen.
Met uw tuinpunt/Groei& Bloei lidkaart en het kortingsboekje ontvangt u korting bij belangrijke tuincentra en tuinbeurzen.

Meldt u aan via www.tuinpunt.be als lid of wordt lid tijdens één van onze evenementen!